fredag 20 maj 2011

Härligt när tjejerna är hemma!

Blev en fin dag med många minnen igår. Caroline på violen hade gjort en mycket personlig blomma med fin text på bladen.

Var på Melodivägen en stund också där diskutionerna var varierande allt från en New York resa till hur värmepumparna fungerar. Och jag är glad att inte jag har en hundblajja i garaget ;)

På kvällen fick jag följa med och handla till kylen på Wetterlin som visst va tom och när vi kom dit så upptäckte Tina att det va hennes städvecka.
Vart var mina händer ?
Jo i diskbaljan men jag slapp ju dammsugaren, nä då ingen fara. Jag hjälper så gärna till och kul att det är uppskattat. Sedan blev det lite prat med tjejerna där borta, det är ett härligt gäng.

Familje mys runt köksbordet blev det när vi var tillbaka på Mandelblomsgatan med te och macka sedan tog tjejerna över och det var matte för hela slanten. Det är ju nationella i skolan nu och jag är glad att jag slipper det är något som är säkert.

Vaknade idag till en solig dag och har nu kört Martina till skolan, hon va som vanligt glad och sprallig och väntade på att det skulle bli em när de ska åka till liseberg.

Nu väntar arbets helg för mig men det är inget jag är ledsen för, trivs på jobbet och så ska jag ju jobba med världens bästa A.

Ha en bra dag i solen mina vänner.

1 kommentar:

  1. ja nu har sommar'n kommit Helene...Då har du haft fullt upp några dagar igen då...Hälsa till A för jag tror jag kääner henne också!!Hihi Kramis Gunilla

    SvaraRadera