måndag 2 maj 2011

Skönt att det blev lite kallare!

Ja nu tänker väl ni är inte hon riktigt frisk?
Nä har ont i halsen men det va inte det jag hade i tanken, jag vill inte all allt ska blomma över på en gång.

Har några här hemma som snörvlar och nyser, allergi heter det visst och nu är det mycket som slår ut samtidigt. Jobbigt för dem är det allt.

I fredags hade vi besök av lilla Felicia och hennes mamma Kristine, hon sov hela tiden (Felicia alltså) trotts att vi hade henne vandrande från famn till famn. Gud va söta de är och vilka små veck de har över allt.

Har nu en husbil på uppfarten trotts mycket bekymmer men det är inte våran och vi får bara ha den till vecka 24. Hoppas nu innerligt att de inte ändrar sig igen, har ju gjort det ett antal gånger utan att vi får våran bil då. Tur i oturen är väl att vi inte har tidig semester, nu ska vi i alla fall till bohuslän i helgen.

Barndop i Baltaks kyrka var det i lördags.
Axels dag var det, det blev lite försenat för som prästen sa så var dopkandidaten hungrig. Sen va han i form lille Axel fick tag i prästens skägg och lämnade även ett visit kort på prästärmen, han är bara så söt denna gosse.

Efter dopet var vi bjudna på mycket god mat hos Kritian & Maria, å vilka goda kakor Maria hade gjort.

Ute på altanen hade de en oliv som såg lite torr ut och det skulle ju vissa gäster (det va två av det manliga könet) göra något åt men de hade inte koll på att det va hål i botten, tur att det finns hushållspapper.

Igår söndag gick vi upp i ottan för att åka till Gisslaved och kolla på Martina som spelade U21 SM, man är allt en stolt mamma när man sitter där. På kvällen va hon allt lite sliten + att hon hade så ont i halsen, åkte och hämtade henne så nu ligger hon här hemma.

Kokböcker är allt bra att ha, ska ju ha några tjejer här på onsdag. Får se vad det blir. Hoppas nu bara att vädret är med mig så vi kan sitta på altanen, har ju ingen soffa i rummet.

Ha nu en bra dag å ta på er sockar och vantar så ni inte blir sjuka.

Felicia sover så gott.

 Kristian, Maria & Axel

 Dop presenten till Axel 
som Catarina gjort.

Min dotter Maria.

 Min mamma Gullan.

Martina i servetagen.
(Tagit tidigare på säsongen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar