tisdag 26 april 2011

Nu är påsken över.

Vad fort det går, i torsdags hade men lite ågren för att man ska jobba HELA påsken men tjoff så va det gjort.

Jag har nog världens bästa jobb man kan ha om man ska jobba inom kommunen som undersköterska, vi vet aldrig vad som kommer hända. Ett pass kan vi tillbringa i bilen med äpplet i näven som enda proviant och sen kan det va lugnt som bara den. Det är tjusningen det. Sen är det ju blandningen av vårdjobbet och det tekniska, har slutat att bli förvånad över vad som kan hända med dessa larm vi installerar.

Nu va det ju detta med köksbordet, inga ben i kartongen............. som tur va så hade de öppet på långfredagen och snacka om att vara ångerfulla. Johan och Tina tog en övningskörnings sväng och hämtade ben och iläggs skiva. Fick 500 i kompensation, är man gift med en försäljare som kan snacka eller. Nu ska det bara köpas lite nya blommor och ny duk så är köket färdigt.

I söndags gjorde vi klart våra ägor på fm innan jobbet, skönt att man har en så behändig trädgård. Den japanska körsbärs trädet har slagit ut, det är ju bara så vackert. Måste bara köpa ytterligare ett träd, magnolia. Tänker tanken varje vår när jag ser dessa underbara träd slå ut, får se om jag kommer till skott i år.

Dagen i går var vi i Alingsås hos Johans kusin. Hälsade också på de gammle en stund, jobbigt när de blir gammla och sjuka, det kändes bra att få träffa dem i alla fall. Blev bjudna på mat innan hemfärd, det bev grillat mmm det gillar jag.

Då är detta lovet över och vi är själva hemma här i huset igen, men på fredag kommer den stora dottern hem.

Idag är det dags att åka till Sjötorp och packa upp för sommarens försäljning i sjöboden, hoppas det inte blir något trasigt.

14 grader och klockan är åtta, helt ok enligt mitt tycke.

Ha en bra dag.

2 kommentarer:

  1. hej Helene! Klart man har bra jobb i kommunen..Ska inte klaga heller! Magnolia fick vi en ifjol när vi hade gift oss..Ska bli så spännande o se hur den tar sig nu...Kramis gunilla

    SvaraRadera
  2. Hej Helene! Gav dej svar på min blogg om du är nyfiken...Hoppas allt bra i Götet? Är du förberedd när vi kommer snart....♥

    SvaraRadera